Z6_HQ8A1O82KOCL50ATDQ9M7U20C4
Z7_HQ8A1O82KOCHF0QKND7I030PI7
Първо тържествено заседание на избраните кмет на община, кметове на населени места и общински съветници.
Публикувано на: Nov 14, 2019

     На 08.11.2019 г. (петък) в 16:30 ч. в Заседателна зала на Общинска администрация – Баните се състоя I-во тържествено заседание на избраните кмет на община, кметове на населени места и общински съветници. 

 

     

     На заседанието в присъствието на Областният управител – г-н Недялко Славов бе положена клетва, както от общинските съветници, така и от г-н Милен Белчев (Кмет на община Баните), г-жа Севда Чолакова (Кмет на село Давидково), г-н Карамфил Шуменски (Кмет на село Оряховец) и г-жа Маруся Караасенова (Кмет на село Гълъбово).

 

  

  

  

  

   

 Областният управител г-н Недялко Славов поздрави за полученото доверие и призова да бъдат загърбени предизборните емоции и всички да се фокусират върху управленския си мандат през следващите четири години, в които имат отговорността да оправдаят гласуваното им доверие от населението на общината. 
     Г-н Славов призова да бъде работено с високо темпо, което да отговаря на очакванията на гражданите в общината, управниците да се вслушват в проблемите им и да не се къса връзката с избирателите. Областният управител също призова гражданите да продължават да подкрепят управленците си и по време на мандата, както са ги подкрепяли в предизборната кампания, защото общината не е само на кмета и на общинската власт, а на всички хора, които живеят в нея.
     В рамките на първото тържествено заседание, съгласно Закона за местното самоуправление и местната администрация, чрез таен вот, се проведе и избор на председател на Общински съвет - Баните. Г-н Севдалин Хъшинов бе избран да оглавява Общински съвет - Баните с подкрепата на 8 гласа „ЗА“.